Facebook

Nog steeds in de race

Nog steeds in de race Amersfoort - 9 mei 2009.  Voor de derde dag op rij is het niet mogelijk contact te krijgen met Ria.

Waarschijnlijk komt dit door problemen met haar telefoon. Gelukkig kunnen we op de site van de Trans Europe Footrace toch een beetje een beeld krijgen hoe het met haar gaat.

Vandaag, de laatste dag van de derde week, stond er maar liefst 81 kilometer op het programma. Ria finishte als vijfde vrouw. Ze is haar tweede plaats in het Algemeen Klassement helaas kwijt aan Furuyama Takako, maar dat was te voorzien. Het maakt niet zoveel uit, het gaat maar om een paar minuten.Het belangrijkste is nu dat Ria ondanks haar blessure nog steeds in de race is en niet eens zo’n beroerde tijd heeft neergezet. Wellicht gaat het de laatste dagen iets beter met haar blessure.

Hiroko Okiyama begint nu echt fors uit te lopen. Deze Japanse, die vanaf de eerste dag van de race al het klassement aanvoert, ligt naar liefst vierentwintig(!) uur voor op Ria en Furuyama, die in tijd maar een half uurtje van elkaar verschillen.Ook morgen, van Nattheim naar Schillingsfûrst weer ruim tachtig kilometer te gaan. De lopers gaan de vierde week in. De vermoeidheid begint te tellen. Dat komt niet alleen door het lopen.Ook het slapen op dunne matrasjes op de vloer, het soms gebrekkige sanitair en iedere dag weer afwachten wat er ’s avonds op je bord ligt; het telt allemaal mee. De race is nog niet eens op de helft. Er kan nog veel gebeuren.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat