Facebook

4 April 2009: De Uitdaging

U wordt uitgedaagd. Loopt u mee?

Op zaterdag 4 april aanstaande wordt u uitgedaagd het op te nemen tegen uzelf. Bij FlevOnice is er dan een sponsorloop voor het goede doel, waarmee u kunt proeven aan de inspanning die Ria Buiten en haar collega-atleten te wachten staat: de Trans Europe Footrace.

'De Uitdaging', zoals het evenement betiteld is, gaat over een ronde van 5 kilometer op het traject van FlevOnice. Uw inzet levert niet alleen sportieve genoegdoening op voor uzelf, maar brengt ook geld op voor de Stichting Leukemie Nederland. Zo steunt ook u het doel waar Ria Buiten voor loopt.

De afstand van 5 kilometer is voor volwassenen. Er wordt van u verwacht dat u tenminste een ronde loopt (maar meer mag natuurlijk ook). Voor kinderen is er een speciale Kids Run. De lengte hiervan is één kilometer. Uiteraard is deelname voor beide evenementen gratis.

Sponsorformulier
In eerdere berichten werd al aangekondigd dat het sponsorformulier nog beschikbaar zou komen. Wilt u zich inzetten voor het goede doel en weet u sponsors te vinden voor uzelf, gebruik dan onderstaand formulier.
Machtigen kan ook
Wilt u Ria's Run particulier of als bedrijf steunen met een ander bedrag en maakt u liever gebruik van een machtiging? Dan kan dit door gebruik te maken van onderstaand formulier. Uw bijdrage wordt dan geïnd door de Stichting Leukemie (maar zal direct worden overgeboekt naar de Stichting Ria's Run).
Komt u ook?
Natuurlijk gaat het om de sporters (in spé) die de uitdaging aandurven op 4 april. Maar ook een ieder die niet kan meelopen is van harte welkom om de sporters aan te moedigen.


De route
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat