Facebook

Inschrijving RPM marathon geopend

Amersfoort - 7 september 2008.  De inschrijving voor de RPM marathon die op 1 november zal plaatsvinden in het Koetshuis is geopend.

Via http://www.J4L.nl kan men zich opgeven om een uurtje mee te doen, maar ook voor de gehele avond. Met meer dan honderd fietsen is de RPM marathon groter dan ooit. Speciale gast is wielercoryfee Henk Lubberding. Het belooft weer een geweldig sportief evenement te gaan worden.

Moesten vorig jaar nog mensen teleurgesteld worden omdat alle plaatsen bezet waren, dit jaar zal een record aantal fietsen opgesteld worden in Het Koetshuis.
Doel; zoveel mogelijk geld inzamelen voor Ria’s Run tegen Leukemie.

Belangstellenden voor de RPM marathon kunnen zich aanmelden via J4L.nl (klik op RPM marathon). Inschrijven is mogelijk per uur, maar ook voor de hele avond. Wees er in dat geval snel bij, want de ervaring leert dat de belangstelling hiervoor groot is. Vol=vol!

Voor degenen die twijfelen aan hun conditie biedt Joy4Life de mogelijkheid om te trainen voor dit speciale evenement. In de maanden september en oktober kan men voor € 40,- 1 x per week komen trainen en voor € 60,- meerdere keren per week.
Joy4Life doneert 25 % hiervan aan Ria’s Run.

Meer informatie via http://www.J4L.nl of aan de balie bij Joy4Life, Noorderbaan 51 te Biddinghuizen, Tel: 0321-332244

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat