Facebook

Ria kan rekenen op digitale steun

Amersfoort - 28 september 2005.  Ria Buiten, de ultra-atlete uit Biddinghuizen die bezig is met een vierwekelijkse hardlooplocht van 2000 kilometer, blijkt te beschikken over een grote aanhang.

Sinds een aantal dagen worden van de speciale Ria Buiten's Rondje Nederland bezoekersstatistieken bijgehouden en hieruit blijkt dat dagelijks bijna 300 mensen een kijkje komen nemen op de site, veelal om het dagelijkse verslag van Rita van Westen te lezen.

Nieuwsgierig
Daarnaast is men natuurlijk ook nieuwsgierig naar de vele steunbetuigingen in het gastenboek op de site (http://riabuiten.biddinghuizen.org), gepost door henzelf of door anderen. Ondertussen zijn er al zo'n 150 reacties gepost in het gastenboek.

Foto's
Ook het fotomateriaal, dat van verschillende kanten naar de sponsors van de site www.bhznet.nl wordt gestuurd, wordt veel bekeken. De fotoboeken worden gemiddeld zo'n 450 keer bekeken. BHZ-Net is alle fotografen dan ook heel dankbaar hiervoor, net als dat niet genoeg woorden van dank uit kunnen gaan naar Rita van Westen, die dagelijkse de verslaglegging voor haar rekening neemt. Zo kan de titanenstrijd van Ria nog beter in woord en beeld worden gebracht.

Wachten
Het wachten is nu op zaterdag aanstaande, wanneer Ria Buiten in Biddinghuizen zal aankomen. We kunnen u voorspellen dat ook dan BHZ-Net en de speciale Ria Buiten website vol zullen staan met dit nieuws.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat