Facebook

De eerste blaar voor Ria

De eerste blaar voor Ria Amersfoort - 15 september 2005.  Vandaag liep Ria Buiten de dertiende etappe, een afstand van 67 kilometer van Schaft naar Lage Mierde. Is toeval dat Ria nu net tijdens de dertiende etappe haar eerste blaar opliep?

De hele dag regen. Doorweekt kwam Ria aan in Lage Mierde, om 17.00 uur. Relatief laat, maar ze was ook wat later gestart doordat Lia en Monique van Ladies Circle Dronten met haar kwamen ontbijten.

Regenkleding draagt Ria eigenlijk nooit. ‘Ach, ik loop zo weer droog’, zegt ze. Vandaag dus niet.

Doordat de tape die ze aanbrengt rond haar tenen waarschijnlijk niet helemaal goed heeft gezeten ontstond vandaag de eerste blaar. Een kleintje, Ria verwacht er geen problemen door te krijgen. (En het is natuurlijk helemaal niet vreemd om na bijna negenhonderd kilometer hardlopen in twee weken een klein blaartje te hebben.)

Een wat saaie route vandaag, net als gisteren. Lange rechte wegen, veel maisvelden, veel kippenschuren, zo omschrijft Ria het. Maar ook vandaag weer leuke reacties onderweg, want overal wordt ze herkend.

Zo kreeg ze van een bakker onderweg een kopje koffie met gebak aangeboden. ‘Ik geniet nog steeds van elke dag’, aldus Ria.

Morgen de etappe Lage Mierde – Minderhout over een afstand van 66 kilometer
Totaal gelopen 885 kilometer
Nog te gaan 1120 kilometer

Verslag: Rita van Westen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat