Facebook

Dorpsfeest bij aankomst Ria Buiten

Dorpsfeest bij aankomst Ria Buiten Amersfoort - 4 september 2005.  Ria Buiten, ultra-atlete uit Biddinghuizen, is begonnen aan een immense prestatie; zij zal ruim tweeduizend kilometer gaan hardlopen.

Ria behoort tot de top tien ultralopers van de wereld. Doel van de loop is zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor kinderen met een stofwisselingsziekte.

Bij Attractiepark Slagharen werd op 3 september het startschot voor de Ronde om Nederland gegeven door Thom van ’t Hek. Namens de Gemeente Dronten was wethouder Bauke Braaksma aanwezig.

De Biddinghuizense topsportster, die vijftig jaar is en inmiddels de trotse oma van een kleinkind, zal dagelijks gemiddeld zeventig kilometer hardlopen. Er zijn geen rustdagen ingepland.

Finish in Biddinghuizen
Op zaterdag 1 oktober zal Ria om 19.00 uur finishen op het Plein te Biddinghuizen. Loopgroep Biddinghuizen zal Ria tijdens de laatste kilometers van haar ronde om Nederland met een tiental hardlopers vergezellen. Alle sporters in Biddinghuizen zullen worden opgeroepen om bij de aankomst van hun dorpsgenote aanwezig te zijn.

Dorpsfeest
De Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen organiseert rondom de aankomst van Ria Buiten een groot dorpsfeest met feesttent op het evenemententerrein in Biddinghuizen. Naar verwachting zullen landelijke media aandacht gaan besteden aan de aankomst op 1 oktober van de ultra atlete in haar woonplaats Biddinghuizen.

Website
De prestaties van Ria Buiten kunnen dagelijks gevolgd worden via http://www.biddinghuizen.org/riabuiten. Op deze website zijn ook de adressen te vinden van de hotels waar Ria verblijft.

Dorpsbelangen Biddinghuizen roept iedereen die Ria Buiten een warm hart toedraagt op om kaarten en e-mails te sturen naar de adressen waar de hardloopster tijdens haar ronde om Nederland verblijft om de ultra atlete aan te moedigen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat