Facebook

Ria's Run opnieuw voor Stichting Leukemie

Ria's Run opnieuw voor Stichting Leukemie Amersfoort - 23 november 2011.  Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen zal in 2012 opnieuw deelnemen aan de Trans Europe Footrace - een wedstrijd over meer dan vierduizend kilometer in 64 dagen.

De Transeurope Footrace 2012 loopt van het Deense Skagen via Duitsland en Frankrijk en Spanje naar Gibraltar. De deelnemers lopen in 64 dagen een afstand van 4.327 kilometer; een gemiddelde van 64,6 kilometer per dag. De wedstrijd wordt gehouden van 19 augustus tot en met 21 oktober.

Leukemie
In 2009 deed de ultra-atlete ook mee met deze wedstrijd. Toen haalde ze met haar monstertocht van het Italiaanse Bari naar de Noordkaap €30.000,= op voor onderzoek naar leukemie in het VU Medisch Centrum. "In 2008 en 2009 hebben vele particulieren en organisatiers haar gesteund. We hopen en verwachten dat velen ook nu haar weer zullen steunen", aldus Gijs Beukhof van Stichting Leukemie.nl.

De komende maanden zullen eerst heel wat trainingsrondjes gelopen worden: in Barcelona, van Den Helder naar Zandvoort, een zesdaagse in Athene, misschien een rondje Zuiderzee, en van Trondheim naar Stockholm.

Ook in 2012 wil Ria Buiten gesponsord lopen en zal een concreet project worden uitgekozen waar de opbrengst naar toe gaat. U kunt Ria en Stichting Leukemie.nl steunen met uw bijdrage. Door te doneren op rek.nr. 656932945 Stichting Leukemie.nl o.v.v. Riasrun tegen leukemie 2012, of door dit formulier te downloaden en in te vullen.

Stichting Ria's Run

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat