Facebook

Ria knapt langzaam weer wat op

Ria knapt langzaam weer wat op Amersfoort - 25 mei 2009.  Een aantal dagen na haar opname in het ziekenhuis te Bad Segeberg, waar ze drie zakken bloed kreeg toegediend vanwege ernstige bloedarmoede, begint Ria weer wat op te knappen. De alles overheersende vermoeidheid waar ze last van had, is weg.

Ze is er nog niet. Dat beseft ze terdege. En ook dat ze door het oog van de naald is gekropen, want het had ook anders af kunnen lopen. Sporten met zo’n laag bloedgehalte is levensgevaarlijk. Nu ze nog even niet kan hardlopen reist Ria mee met de loperskaravaan in de camper van een vriend van Trond.

Ik voel me geen sporter, maar een toerist, zegt Ria. Helemaal niet leuk. Als ik al die anderen zie hardlopen dan wil ik maar één ding: Meelopen. Noodgedwongen reist ze echter met de camper van controlepost naar controlepost.

Over een paar dagen zal ze weer een bloedonderzoek laten doen. Als dat goed is gaat ze voorzichtig weer proberen te lopen. Haar doel is in elk geval de laatste twee weken weer volledig mee te lopen, om op 21 juni de middernachtszon op de Noordkaap te zien, nadat ze de finish van de Transeurope Footrace gepasseerd is.

Ria dankt iedereen voor de kaarten en brieven, de aanmoedigingen en de lieve beterschapwensen die ze heeft ontvangen. Het heeft haar erg goed gedaan. Ook het feit dat we vanuit Biddinghuizen Ria’s Run en de strijd tegen Leukemie blijven steunen maakt haar sterker en vastberaden weer verder te lopen zodra ze het weer kan en mag.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat