Facebook

Ria is moe

Ria is moe Amersfoort - 14 mei 2009.  Duitsland – Waldkappel – Ria is moe. Hartstikke moe. Het gedoe met de blessure, de vele uren wandelen en daarbij de soms lastige omstandigheden waarin de lopers verkeren hebben hun uitwerking op Ria niet gemist. Soms denkt ze aan stoppen. Maar steeds weer wegen de redenen om door te gaan net iets zwaarder.

Vandaag lukte het weer niet om hard te lopen en weer heeft ze gewandeld. Het is duidelijk; Ria heeft een oppepper nodig. Komend weekeinde gaat haar zus bij haar op bezoek en daar kijkt ze heel erg naar uit. Op dit moment is dat voor Ria de reden dat ze doorloopt. Woensdag de 20e gaat een aantal mensen uit Biddinghuizen bij Ria kijken. Ook Omroep Flevoland gaat mee met een camera.

We zouden het leuk vinden als we vanuit Biddinghuizen, maar ook van daarbuiten, zoveel mogelijk post voor Ria zouden kunnen meenemen. Als hart onder de riem, als aanmoediging, als teken van betrokkenheid. Ria heeft het verdiend!

Stuur uw kaart, brief of welke bijdrage ter aanmoediging naar:
Ria Buiten,
Postbus 50
8256 ZH Biddinghuizen

Wij zorgen er dan voor dat Ria het woensdag krijgt. Bij voorbaat dank!

Morgen loopt Ria van Waldkappel naar Ebergötzen. Dat is een afstand van 68 kilometer. En overmorgen is het zaterdag en dan ziet Ria haar zus. Hou vol, Ria!

Stichting Ria's Run

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat