Facebook

Ria hadde en mye bedre dag

Ria hadde en mye bedre dag Amersfoort - 13 mei 2009.  Ria’s telefoon weigert nog steeds dienst. Op advies van Flevo Telecom uit Dronten heeft ze ‘m aan- en uitgezet, maar dat heeft helaas niet geholpen, want ze is nog steeds onbereikbaar. Hoe zou het met Ria zijn?

Op de dagelijkse blog van Trond Sjåvik, Ria’s partner, viel in het verslag van gisteren het volgende te lezen: Ria hadde en mye bedre dag. We vervolgen dus noodgedwongen onze spoedcursus Noors en vragen de computer deze zin voor ons te vertalen: Ria had een veel betere dag. Die zin gaan we goed onthouden!Toch viel de eindtijd van dinsdag niet mee. Dat zou kunnen komen omdat Ria zich nog wat rust gunt om goed te herstellen. Te vroeg weer voluit gaan, zou kunnen betekenen dat de blessure weer terugkomt. Feit is dat ze over de relatief korte afstand van 65.6 kilometer bijna 10 uur gedaan heeft. Dat kan haast niet anders betekenen dan dat ze toch weer een eind gewandeld heeft.

Dan komt er toch een goed bericht! Via een sms met een geleende telefoon laat Ria weten dat de Shin splint, de blessure waar ze zo’n last van had, bijna over is. Maar door de vele uren wandelen in plaats van hardlopen de laatste dagen, is ze zeer vermoeid geraakt. Ook heeft ze de laatste tijd niet goed genoeg kunnen eten. Omdat er dinsdag toch weer heuvels waren van 12 % heeft ze het zekere voor het onzekere genomen en toch weer gewandeld, zo laat ze per sms weten. Dat is hoopvol nieuws!Woensdag gaat de karavaan naar Queck, over een afstand van 71.5 kilometer. En op de site van de Trans Europe Footrace zien we dat de lopers vannacht slapen in een Wirthaus. Dat betekent waarschijnlijk een echt bed, in plaats van een matrasje op de vloer. Hopelijk lukt het Ria woensdag letterlijk en figuurlijk uit het dal te klimmen en weer een goede tijd neer te zetten.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat