Facebook

Het gaat iets beter met Ria

Het gaat iets beter met Ria Amersfoort - 11 mei 2009.  Het lijkt een klein beetje beter te gaan met Ria, hoewel de blessure nog niet weg is. Vanmorgen startte ze redelijk goed en was ze redelijk vroeg bij een controlepost, zo liet Annemieke Cloosterman, de vrouw van atleet Theo Cloosterman ons weten.

Zou Ria die vervelende blessure dan toch de baas worden?

Weer zo’n extreem lange afstand vandaag. Normaal gesproken geniet Ria daarvan, maar als je loopt met een blessure, dan is de lol snel over.Op de foto’s is te zien dat het weer bewolkt is, dus dat is een meevaller. Het was maximaal negentien graden. Ria finishte twee uur achter Hiroko, dus het kan niet anders of ze heeft ook een stuk hard gelopen, dat is goed nieuws.Het probleem met de telefoon is nog niet opgelost, maar in samenwerking met Flevo Telecom te Dronten wordt gezocht naar een oplossing. Tot die tijd is de informatie die we hier ontvangen beperkt.

Morgen gelukkig een korte afstand, van Prosselsheim naar Weißenbach, ruim vijfenzestig kilometer. Misschien draagt het bij tot herstel. Sterkte morgen, Ria!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat