Facebook

Biddinghuizen puzzelt voor Ria Buiten

Biddinghuizen puzzelt voor Ria Buiten Amersfoort - 26 maart 2009.  Ultra-atlete Ria Buiten weet zich tijdens haar uitzonderlijke loopprestaties altijd gesteund door haar plaatsgenoten. Vanaf volgende week gaat men in Biddinghuizen puzzels oplossen om geld in te zamelen voor de strijd tegen Leukemie, het goede doel waarvoor Ria loopt.

Binnenkort vertrekt hardloopster Ria Buiten naar zuid Italië om vanuit daar naar de Noodkaap te lopen. 108 Marathons in 63 dagen. Ruim 4500 kilometer lopen zonder rustdagen. Doel is de sportieve prestatie, maar zeker ook geld inzamelen voor de strijd tegen Leukemie. Ria weet waarvoor ze loopt. Haar zoon heeft Leukemie. Zij wil niets liever dan dat er zo spoedig mogelijk een medicijn gevonden wordt.

De komende tien weken verschijnt in dorpskrant Biddinghuizen Actueel wekelijks een puzzel.

D.m.v. het sturen van een SMS met de oplossing naar 3010 steunt men het goede doel en maakt men bovendien kans op het winnen van een prijs.

Op vier april zal er op de atletiekbaan van FlevOnice een vijf kilometerloop gehouden worden om Ria Buiten en de andere Nederlandse deelnemers aan de Trans Europe Footrace uit te zwaaien. Aanvang 11.00 uur. Meer informatie via http://www.riasrun.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat