Facebook

25 jaar jubileum Ria Buiten bij Schaap Holland

25 jaar jubileum Ria Buiten bij Schaap Holland Amersfoort - 13 januari 2009.  Op de nieuwjaarsreceptie van Schaap Holland BV kreeg Ria Buiten in de eerste plaats bloemen voor haar 25 jarig jubileum bij Schaap en in de tweede plaats werd ruim aandacht besteed aan het aanstaande hoogtepunt van haar twee jarige PolderGoud sponsor agreement: het lopen van de Trans Europe Foot race.

Zaterdag 10 Januari werd Ria op de Nieuwjaarsbijeenkomst van Schaap Holland in de Rede uitgebreid in het zonnetje gezet. Het grote doel van Ria is het lopen van de Trans Europe Foot race van Zuid Italië naar het noordelijkste puntje van Noorwegen in April en Juni. In 60 dagen ruim 4.000 km hardlopen.

Afgelopen donderdag al vierde Ria haar 25 jarige jubileum bij Schaap Holland. Ze werd door collega’s verrast met een speciaal ontbijt en een extra vrije dag.Erik Schaap gaf in zijn Nieuwjaarsrede veel waardering aan Ria: “We waarderen de inzet van alle medewerkers die iedere dag hun werk doen. Als we iets terug kunnen doen voor mensen die zich extra inzetten voor ons bedrijf of voor de samenleving dan is dat heel fijn. Ria zamelt met haar top prestaties geld in voor de Stichting Leukemie. Haar zoon heeft deze slepende ziekte en Ria weet als geen ander hoe waardevol gezondheid is”.

“Gezondheid is voor veel mensen hun belangrijkste bezit. Dat wensen we elkaar ieder jaar met Nieuwjaar niet voor niets. Gezond leven betekent lekker bewegen en goed eten en daar komen onze PolderGoud producten en Ria bij elkaar: Aardappelen horen bij de meest volwaardige en gezonde voedingsmiddelen die we hebben. Een uitstekende basis voor grote prestaties, dat blijkt wel want Ria geeft aan zelf ook zo vaak mogelijk aardappelen te eten”.

“We vinden het leuk om PolderGoud aardappelproducten te mogen koppelen aan de gezonde levenswijze en aan de topprestaties van Ria. Aan haar doorzettingsvermogen om haar doel te bereiken nemen we allemaal een voorbeeld en we zullen in 2009 dan ook zeker klaarstaan met de PolderGoud bokaal om Ria binnen te halen.

Trans Europe Loop 2009

Start 19 april in Bari –Barletta (Italy)
Finish 21 juni in Honningsväg – Nordkapp Noorwegen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat