Facebook

RPM-marathon 1 november

RPM-marathon 1 november Amersfoort - 1 oktober 2008.  Wielercoryfee Henk Lubberding zal de RPM marathon welke op 1 november gehouden zal worden in het Koetshuis te Biddinghuizen opluisteren.

De opbrengsten van het sportieve evenement, waarbij meer dan honderd fietsen opgesteld zullen worden, komen ten goede aan Ria’s Run tegen Leukemie.

Ben Metz (MetzMedia) en Dik van Loo (NOAH-producties) hebben hun hulp aan organisator Joy4life aangeboden om op vrijwillige basis op deze avond het licht en geluid te verzorgen.

In de geluidsstudio worden videomontages met professionele apparatuur voorbereid die specifiek voor deze RPM-marathon op maat gemaakt en gemonteerd wordt. Ook zal op deze avond de belichting van zowel het podium als de zaal om een goede bediening vragen. Immers er zijn diverse momenten in het avond-programma opgenomen die om een speciale belichting vragen. Ze investeren veel tijd in de opbouw en het testen van de techniek. Vooral tijdens de zeer spectaculaire opening die om 18.30 uur begint zal er van beide heren veel gevergd worden.

Ze zullen hier in worden bijgestaan door voormalig Radio 10 Gold DJ Peter Rijssenbrij.Gedurende de uren dat er gefietst wordt luistert de afstemming tussen instructeurs op het podium en de geluidsbediening erg nauw. Ervaring van vorig jaar leerde dat beide heren in staat zijn om alle aanwezigen menig “kippenvel’-moment te laten ervaren! Zorg dus dat u erbij bent op zaterdag 1 november tijdens de RPM-marathon t.b.v. Ria’s Run tegen leukemie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat