Facebook

Fishing and Outdoor Sjoerd Raven steunt Ria Buiten

Fishing and Outdoor Sjoerd Raven steunt Ria Buiten Amersfoort - 4 juni 2008.  Fishing and Outdoor Sjoerd Raven uit Lelystad draagt de strijd van ultra-atlete Ria Buiten uit Biddnghuizen een warm hart toe. Het bedrijf voorzag de hardloopster daarom ondermeer van een goede tent en slaapzak om gedurende haar dagenlange looptochten comfortabel te kunnen overnachten.

Als je dagenlang achtereen een topprestatie moet neerzetten, dan is het belangrijk dat je af en toe goed kunt uitrusten. Een goede waterdichte tent en een comfortabele slaapzak behoren dan tot de basisuitrusting. Outdoor en Fishing Sjoerd Raven uit Lelystad voorzag ultraloopster Ria Buiten van de benodigde materialen om haar hardloopactiviteiten, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de strijd tegen de ziekte Leukemie, mogelijk te maken.

Ria Buiten is dolblij met de tent en de slaapzak. ‘ Kwalitatief goed materiaal is voor een topsporter onontbeerlijk. Zelf heb ik niet de financiële middelen om deze aan te schaffen. Ik ben heel blij dat Sjoerd Raven mijn loopactiviteiten ten bate van de strijd tegen leukemie op deze wijze steunt’, aldus de atlete.

Ria Buiten zal in het voorjaar van 2009 deelnemen aan de Trans Europe Footrace, een hardloopwedstrijd van zuid Italië naar de Noordkaap. Ook de opbrengsten van deze wedstrijd zijn voor het goede doel. Meer informatie: http://www.riasrun.nl

Stichting Ria's Run

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat