Facebook

Boni-filialenloop levert € 4.300,- op

Boni-filialenloop levert € 4.300,- op Amersfoort - 25 april 2008.  Ultra-atlete Ria Buiten heeft met haar run langs een aantal Boni Supermarkten een bedrag van € 4.300,- opgehaald voor de strijd tegen Leukemie. Op het hoofdkantoor van Boni te Nijkerk kreeg de hardloopster namens Boni Supermarkten en Schaap Holland BV een cheque uitgereikt.

Ria Buiten is een uitzonderlijke atlete. Ze is inmiddels oma van twee kleinkinderen maar zet prestaties neer die haast onmogelijk lijken. Soms loopt ze op een dag wel zes marathons achter elkaar. De atlete zet haar bijzondere talent graag in om de strijd tegen Leukemie te steunen. In dat kader rende ze vorige week langs een aantal Boni supermarkten die samen met Schaap Holland BV een actie hielden om de atlete te steunen in haar strijd.

Per zak
Voor iedere verkochte zak aardappelen van 5 kilo werd door Boni Supermarkten en Schaap Holland BV € 0,30 gedoneerd voor het goede doel. Atlete Ria Buiten is iemand voor wie het eten van aardappelen heel belangrijk is. ‘Het is voor mij een uitstekende energiebron waarmee ik grote prestaties kan bereiken. Bovendien word je er niet dik van, dat is ook niet onbelangrijk’, aldus Ria Buiten, die blij verrast was met de hoogte van het bedrag voor het goede doel.Hattem
Tevens heeft de jury bepaald dat het filiaal, die het nog eens extra onder de aandacht had gebracht deze Boni filialenloop enkele containers met 5kg Bildtstar aangeboden kreeg. Het was een moeilijke keuze maar uiteindelijk heeft de jury voor filiaal Hattem gekozen. Natuurlijk wil de jury alle filialen bedanken voor hun inzet om deze actie te doen slagen.

Door Europa
Volgend jaar zal Ria Buiten deelnemen aan de Trans Europe Footrace. Dit is een hardloopwedstrijd van zuid Italië naar de Noordkaap. Ook deze wedstrijd, een van de zwaarste ter wereld, wordt door de atlete aangegrepen om geld in te zamelen voor de strijd tegen Leukemie. In aanloop naar deze run door Europa hanteert Ria Buiten sinds het begin van dit jaar een zeer strak trainingsschema, dat nu reeds de vruchten afwerpt. Daags na de Boni-filialenloop won de atlete de Jan Knippenberg Memorial, een strandloop over een afstand van maar liefst 161 kilometer.

Steunen
Ria Buiten steunen kan door een bijdrage te storten op rek. 1322.87.641 t.n.v. Ria’s Run te Biddinghuizen. Meer informatie over Ria Buiten en haar hardloopprestaties voor de strijd tegen Leukemie is te vinden op http://www.riasrun.nl. tevens staan hier ook de foto’s op van 2 dagen Boni-filialenloop.

Klik hier voor alle foto's

Schaap Holland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat